Met deze matjes is het niet meer nodig om eindeloos je oven, BBQ of grill te schrobben. Verwijder na gebruik eenvoudig de mat (die alle vet en etensresten opvangt) en veeg met een zachte vochtige doek de rest van je BBQ, oven of grill schoon. De matjes sp
Drukregelaar met aansluiting van IGT. 30 mbar drukregelaar met een uitgang van 1/4 links schroefdraad. Deze drukregelaar is exclusief gasslang en kan worden gebruikt voor aansluiting op een gasfles.
Van burgers tot sticks: ontdek de lekkerste BBQ-gerechten van Smokey Goodness in de nieuwe hit van Jord Althuizen: 'Smokey Goodness BBQ Snack Attack'
Voor elk wat wils: 30 creatieve gerechten met vlees, vis of vegetarisch voor op een gas barbecue!
Een ontzettend mooi stevig barbecueboek met 70 barbecuerecepten inclusief bieradvies. Het boek bestaat grotendeels uit vleesrecepten, maar er staan ook mooie visrecepten, vegetarische en zoete recepten in.
Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer.
Iedereen kan BBQ’en, dat is het motto van BBQSTREET, de BBQ-hit van 24Kitchen. Want enthousiaste barbecueliefhebbers, of het nu om beginners of gevorderder gaat, weten het: niets is zo gezellig als samen buiten koken op vuur.
Iedereen die houdt van hete kolen en een open vuur, kan niet zonder een Dutch Oven!
Het is tijd om je schort aan te trekken, het vuur aan te steken en aan de slag te gaan!
De basisprincipes van het BBQ’en en roken. Gevolgd door recepten die kenmerkend zijn voor BBQ’en op zijn Amerikaans.
Een ontzettend mooi stevig barbecueboek met 50 recepten voor een winterbarbecue.
Bij het reguliere barbecueën worden gerechten met behulp van een hout- of houtskoolvuur op een lage, constante temperatuur tussen 90 en 120 graden bereid.
Roken doe je op hout. En waar rook is, is vuur. In dit bit boek leer je alles over warm en koud roken. Met praktische tips en recepten, voor de professional én de beginner.