






- Snelle levering in Nederland, België, Duitsland
- Achteraf betalen mogelijk!
- Gratis verzending vanaf 99,95 NL
- Afhalen in onze showroom in Emmen
Speciaal ontworpen burgerijzer met spikes voor éxtra sappige burgers. Geschikt voor iedere warmtebron.
Op YouTube is te zien hoe Chef Masa als een echte pitmaster zijn sappige hamburgers maakt. De truc is om beide zijden van het ijzer eerst goed heet te laten worden. Vervolgens plaats je je hamburger op de vlakke kant van het ijzer. Je koude hamburger op het hete ijzer zorgt ervoor dat de burger wordt dichtgeschroeid en dat 'ie lekker sappig blijft. Draai 'm om zodat de andere kant ook wordt dichtgeschroeid en dan komt de truc wat dit ijzer uniek maakt. De spikes.
Zodra je burger aan beide kanten bruin is sluit je het ijzer waardoor de burger gespiest wordt. Het overtollige vet kan door de gaten aan de zijkanten eruit en bovendien zorgt het voor gelijkmatige garing.
Een voortreffelijke hamburger, klaar in een paar minuten.
Chef Masa is de eigenaar van Bar Masa in Tetsu, USA. Enkele jaren geleden ontwikkelde hij een nieuwe manier om burgers te bereiden. Inmiddels in het 'Chef Masa Burgerijzer' een feit!
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..
Met deze accessoires