Bij het reguliere barbecueën worden gerechten met behulp van een hout- of houtskoolvuur op een lage, constante temperatuur tussen 90 en 120 graden bereid.
Smokey Goodness Lowlands BBQ, het nieuwste en dikste BBQ-boek van Jord Althuizen ooit, heeft onze eigen Lage Landen als inspiratiebron.
In ‘Smokey Goodness No Worries BBQ’ van Jord Althuizen ontdek je de laid-back Aussie approach tot barbecueën.
De basisprincipes van het BBQ’en en roken. Gevolgd door recepten die kenmerkend zijn voor BBQ’en op zijn Amerikaans.
In 'Smokey Goodness 3' trakteert Jord Althuizen je op het betere BBQ-werk.
De hamburger, een van de populairste gerechten op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in ‘Het Ultieme Burgerboek’ mee in de wereld van burgers en bijpassende side dishes.
Het feit dat je een kamado hebt gekocht, of misschien nog gaat kopen, betekent dat je een echte barbecuefanaat bent of wilt worden.
Smokey Goodness is door de vakjury uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2016!