Klantenservice
0
Sluiten

Over ons

De BBQ-store van het Noorden

Wij zijn BBQtime.nl 7 jaar begonnen uit een passie voor gezelligheid en lopen warm voor alles wat heet wordt! Wij bieden een handmatig gecureerd en uniek assortiment op het gebied van BBQ, outdoor cooking en verwarming. En bieden altijd persoonlijke service en advies uit eigen ervaring. Zo onderscheiden wij ons van de meute, want ook een barbecue kopen moet gewoon gezellig zijn, daar geloven we heilig in. Toffe artikelen om elke dag herinneringen voor het leven te maken. Because everyday it’s time to BBQ!

Waar wij voor staan

Gezelligheid

Een barbecue kopen moet, net als het barbecueën zelf, gezellig zijn. Daarom bieden wij altijd persoonlijke service en eerlijk advies. In onze communicatie maken wij graag een grapje, omdat wij producten verkopen om lol mee te hebben. Wij werken met een klein team enthousiastelingen. Zo zijn de lijntjes kort. En dat ervaren onze klanten ook. Laagdrempelige communicatie en een bedrijf met een gezicht, dit willen we elke dag opnieuw uitdragen.

Kwaliteit

Wij bieden een handmatig samengesteld en uniek assortiment op het gebied van BBQ, outdoor cooking en verwarming. Met veel artikelen die je bijna nergens anders vindt en een ruime selectie A-merken. Dat maakt BBQtime een echte speciaalzaak. Bij BBQtime.nl weet je zeker dat je wat goeds in huis haalt, want wij bieden niks aan wat we niet zelf zouden kopen. Zakelijk misschien niet altijd de verstandigste keuze, maar wij vinden het belangrijk om ergens echt achter te staan.

Tegendraadsheid

Wij zijn een jong bedrijf, met een klein team die wel durven aan te pakken. Niet volgens de gebaande paden en allemaal niet te zakelijk. Wij proberen zoveel mogelijk zelf te doen, want eigen passie geeft authenticiteit. Noordelijke nuchterheid met een stevig gevoel voor humor.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking