Klantenservice
0
Sluiten

Verwarming

Verwarming

Mist jouw woonkamer of terras net dat stukje warmte en gezelligheid? Kijk dan is naar ons ruime assortiment sfeerhaarden, lantarens, radiatoren en bijverwarming. Deze dragen allemaal bij aan de gezelligheid en warmte in jouw huis of tuin. Wij hebben varianten voor op- en inbouw, met en zonder schouw. Wij bieden een uniek assortiment met de mooiste haarden en schouwen van Tagu, El Fuego en LumberQ en de mooiste lantaarns van Höfats.

 

Met prachtige inbouwhaarden en schouwen van Tagu haalt u bijvoorbeeld een echte eyecather in huis! Met veel verschillende kleuren en designs is er altijd wel een variant die bij jou in huis past. Europese kwaliteit en prachtige designs. Bij Tagu zeggen ze “Elk TAGU-product is zowel onze trots als onze verantwoordelijkheid”, en dat merk je! Aan alle details is gedacht om ervoor te zorgen dat alles efficiënt, relevant, gebruiksvriendelijk is en de tand des tijds doorstaat. Daarnaast kunnen alle haarden van Tagu binnen 30 minuten worden gemonteerd.

 

Voor buiten bieden wij een ruim assortiment van Höfats. Höfats is een jong, Duits designbureau die prachtige, prijswinnende producten ontwerpt die allemaal te maken hebben met vuur. Zoals vuurkorven en lantaarns.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking