










Door de lage kooktemperatuur bij het roken onder de 100 ° C, bereid je gerechten langzaam en voorzichtig. Het te bereiden gerecht verliest nauwelijks zijn sappigheid, omdat de vloeistoffen bij deze lage temperaturen (in tegenstelling tot conventionele bereiding met temperaturen tot 300 ° C) nog niet verdampen en de gerechten nooit uitdrogen. Uiteraard kan deze barbecue ook gebruikt worden als conventionele bbq om gerechten te bereiden met een directe warmte.
Bij het gebruik van de gasbarbecue geniet u van een aantal belangrijke voordelen: comfort en gebruiksgemak. Zo kan het bereiden binnen enkele minuten beginnen of hoef je je geen zorgen te maken over houtskoolrook. De diverse instelmogelijkheden van deze barbecue maken het mogelijk om elk gerecht optimaal te breiden.... Toon meer
- Snelle levering in Nederland, België, Duitsland
- Achteraf betalen mogelijk!
- Gratis verzending vanaf 99,95 NL
- Afhalen in onze showroom in Emmen
Heb je een vraag over dit product?
Een van onze specialisten helpt je graag verder!