Klantenservice
0

Het Ultieme Whisky- en BBQboek

29,95 Op voorraad, voor 15.00 besteld, vandaag verzonden
De rook in whisky is wel de meest voor de hand liggende combinatie met barbecue. Jeroen Hazebroek en Harry Havinga, samen meer dan 60 jaar barbecue-ervaring, combineren in dit boek hun liefde voor grillen en whisky. De vuistregel is: parfumeer je gerecht.... Toon meer

Bestel nu, betaal over 14 dagen met Klarna

  • Snelle levering in Nederland, België, Duitsland
  • Achteraf betalen mogelijk!
  • Gratis verzending vanaf 99,95 NL
  • Afhalen in onze showroom in Emmen
Heb je een vraag over dit product?

Heb je een vraag over dit product?

Een van onze specialisten helpt je graag verder!

Voor- en nadelen

Volgens onze specialist
  • Hardcover kaft, luxe uitstraling, mat gelamineerd met gouden coating
  • De lekkerste barbecuegerechten met en bij whisky
  • Naast BBQ-recepten vin je in dit boek ook Cocktail recepten met whiskey!

Productomschrijving

De rook in whisky is wel de meest voor de hand liggende combinatie met barbecue. Jeroen Hazebroek en Harry Havinga, samen meer dan 60 jaar barbecue-ervaring, combineren in dit boek hun liefde voor grillen en whisky. De vuistregel is: parfumeer je gerecht.

 

Met Het ultieme whisky- en BBQboek ga jij als barbecue- en/of whiskyfanaat de uitdaging aan om de perfecte match tussen ingrediënt en whisky te vinden. Dat doe je door te injecteren, te sproeien, te lakken of een scheutje door de marinade te mengen. Auteurs Jeroen Hazebroek en Harry Havinga laten je zien dat een goed glas whisky niet alleen lekker is om te drinken bij de barbecue, maar dat deze twee ook uitstekend gecombineerd kunnen worden. Allereerst gaan ze daarom dieper in op hoe whisky wordt gemaakt en hoe de verschillende stappen invloed hebben op de smaak. Daarna gaan we proeven.

 

De 60 gevarieerde recepten in dit boek zijn ingedeeld op regio. Ga voor steak and kidney pie met Speyside whisky uit Schotland of een Irish stew met lamsvlees. Serveer je prime rib van Angus beef eens met whiskeyboter of je spareribs met rode bourbon-barbecuesaus. Japans buikspek lak je met whiskymarinade en Oosterscheldekreeft is heerlijk in een rouille met wat single malt. Dit boek viert de vriendschap tussen whisky en barbecue en staat vol met traditionele grillgerechten en spannende, nieuwe recepten. Probeer ze uit en proef van de whisky’s die Jeroen en Harry erbij aanraden.

Specificaties

Artikelnummer
SF747
SKU
BBQ1191402
EAN
9789083476926

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Het Ultieme Whisky- en BBQboek
29,95
Het Ultieme Whisky- en BBQboek
Op voorraad, voor 15.00 besteld, vandaag verzonden
Toevoegen aan winkelwagen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking