Klantenservice
0
Sluiten

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: +31 633104615

FORMKOHLEN

Met ons nieuwe, energiezuinige productieproces (pat. Pend.) Maken we beukenhoutskool vloeibaar en gieten we dit met een plantaardig bindmiddel, zonder toevoeging van chemische stoffen, in een grote verscheidenheid aan vormen. Het geharde FORMKOHLEN materiaal is diepzwart, hard, duurzaam en vlekt niet meer. Sinds 2018 produceren we in onze eigen fab Toon meer

Merken

Prijs

-
3 Producten
Doodskop briket XL

Doodskop briket XL

Als jij en je vrienden van een griezelige BBQ ho...
Op voorraad
14,95
24,95
19,95
Doodskop briketten 15 stuks

Doodskop briketten 15 stuks

Als jij en je vrienden van een griezelige BBQ ho...
Op voorraad
19,95
Doodskop briketten 3 stuks

Doodskop briketten 3 stuks

Als jij en je vrienden van een griezelige BBQ ho...
Op voorraad
7,95

Met ons nieuwe, energiezuinige productieproces (pat. Pend.) Maken we beukenhoutskool vloeibaar en gieten we dit met een plantaardig bindmiddel, zonder toevoeging van chemische stoffen, in een grote verscheidenheid aan vormen. Het geharde FORMKOHLEN materiaal is diepzwart, hard, duurzaam en vlekt niet meer.

Sinds 2018 produceren we in onze eigen fabriek in Leipzig een grote verscheidenheid aan producten.
Van designgadgets zoals onze briketten tot hoogwaardige accessoires tot functionele producten die de wereld een stukje beter moeten maken.

Het materiaal heeft niet alleen uitstekende brandeigenschappen, maar kan nog veel meer. 

- In verband met water is het 100% biologisch afbreekbaar en 100% composteerbaar
- In een droge omgeving is het nog duurzaam.
- Ter bescherming tegen vocht kan het worden behandeld met was of olie.
- Het neutraliseert en filtert vervuilende stoffen.
- Het is relatief licht en heeft toch een stevig oppervlak.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »