









- Snelle levering in Nederland, België, Duitsland
- Achteraf betalen mogelijk!
- Gratis verzending vanaf 99,95 NL
- Afhalen in onze showroom in Emmen
Heb je een vraag over dit product?
Een van onze specialisten helpt je graag verder!
Een van onze specialisten helpt je graag verder!
Een super degelijke houtskoolgrill en off-set smoker voor een scherpe prijs. Dat is de El Fuego Dakota. Je kunt de Dakota gebruiken voor hot and fast door direct boven de kolen te grillen of bereid heerlijke low and slow gerechten met indirecte warmte dankzij de off-set. De Dakota beschikt over duurzame geëmailleerde roosters en een stevige stalen constructie van tot 1,5mm. Als je 'm goed verzorgd gaat de barbecue dus jaren mee.
Stook de Dakota op Houtskool, briketten of smokerhout en voeg rookchunks toe voor een extra smaak dimensie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Verder beschikt deze El Fuego over twee grote wielen waardoor de BBQ makkelijk te verplaatsen is en de thermometer in het deksel zorgt dat jij, ook met de klep dicht, de gerechten nauwlettend in de gaten kunt houden. Je kunt ook een BBQ thermometer gebruiken om de garing nog beter te monitoren. Daarnaast zorgt de voorzetplank voor extra werkruimte om bijvoorbeeld te snijden of te kruiden.
Met zijn stoere uitstraling is de Dakota een echte blikvanger voor elke tuin. Een robuuste, Amerikaanse-stijl smoker, klaar voor zijn volgende BBQ avontuur.
De bereidingsmethode van koken op lage temperatuur maakt uw gerechten bijzonder smakelijk: vlees of vis zo sappig als nooit tevoren, groenten fris en vers! Vanwege de lage kooktemperatuur bij het roken onder 100 ° C zal uw voedsel langzaam en voorzichtig koken. Het voedsel verliest niet veel van zijn sappigheid, omdat de vloeistoffen bij deze lage temperaturen (in tegenstelling tot conventionele bereiding met temperaturen tot 300 ° C) niet verdampen en dus het voedsel nooit uitdrogen.
De speciale smaak wordt aan de gerechten gegevens wanneer er gerookt wordt hierdoor heeft het voedsel een verrukkelijke rooksmaak. Hoe langer het voedsel op de grill blijft hangen, hoe intenser de rooksmaak. Bovendien kan het aroma worden verbeterd door de toevoeging van rookchunks. Kies bijvoorbeeld voor Kers of eik voor een heerlijke smaak en aroma. Je hebt dus talloze mogelijkheden om jouw individuele smaak te bereiken of om nieuwe smaken te ontdekken.
Natuurlijk kan deze Smoker ook worden gebruikt als een conventionele barbecue voor het grillen met directe warmte. Je kunt natuurlijk direct grillen in de vuurkamer, maar je kunt er ook voor kiezen om houtskool te plaatsen onder het grote rooster voor nog meer grilloppervlak. Met 2.706cm2 grilloppervlak en de warmhoudroosters kom je nooit ruimte tekort. Zo kun je met gemak grote groepen voorzien van heerlijke BBQ gerechten.
Met deze accessoires