Klantenservice
0
Sluiten

Enders Urban Tafel barbecue

249,95
199,- Voor 21.00 besteld, vandaag verzonden
Het baanbrekende designconcept voldoet op overtuigende wijze aan de behoeften van alle barbecue fans in een stedelijke omgeving.... Toon meer

Bestel nu, betaal over 14 dagen met Klarna

  • Snelle levering in Nederland, België, Duitsland
  • Achteraf betalen mogelijk!
  • Gratis verzending vanaf 99,95 NL
  • Afhalen in onze showroom in Emmen
Heb je een vraag over dit product?

Heb je een vraag over dit product?

Een van onze collega's helpt je graag verder om het juiste product te vinden.

Productomschrijving

De nieuwe Enders Urban - barbecueën, koken en bakken met slechts één apparaat.

Overal is ruimte voor goede smaak. De naam Urban zegt het al:

Het baanbrekende designconcept voldoet op overtuigende wijze aan de behoeften van alle barbecue fans in een stedelijke omgeving. De nieuwe compacte barbecue combineert mobiliteit, multifunctionaliteit en de nieuwste grilltechnologie met minimale benodigde ruimte.

De mobiele gas barbecue combineert 3 verschillende kookfuncties: grillen, koken en bakken. Met deze grill kunt u dus talloze culinaire hoogstandjes bereiden. Bak je bijvoorbeeld een pizza met de bijpassende keramische steen, of maak je een fijne barbecuesaus. Een hoogwaardig gietrooster garandeert de perfecte grillervaring. De zijbladen bieden voldoende opbergruimte om gegrild voedsel en bestek op te bergen.

De Enders tafel barbecue is een compacte alleskunner die snel en eenvoudig vervoerd kan worden. Daarom is hij perfect voor op het balkon, een spontane picknick in het park of voor een kampeervakantie. U kunt een gaspatroon aansluiten voor nog handiger en gemakkelijker transport. De veelzijdigheid en de uitstekende prijs-prestatieverhouding maken de Enders Urban de perfecte grill voor beginners op gasgrill, voor jongere grillfans of voor iedereen die zich een compacte, mobiele tweede grill wil veroorloven.

Enders Urban - de alleskunner

De mobiele Enders Urban gasbarbecue biedt u een grote variatie. Het hoogwaardige, solide en geëmailleerde 2-delige gietrooster biedt een overtuigend grilloppervlak. Het gegoten rooster met geïntegreerd vlamdeksel beschermt de branders niet alleen tegen vet, maar geeft je vlees ook een eersteklas branding. Met de bijpassende pannenroosters, die stabiel, verchroomd en uitneembaar zijn, kook je veilig en snel en gemakkelijk schoon te maken. Met de bijpassende pizzasteen, die is gemaakt van keramiek, bak je knapperige pizza's. Snelle reiniging wordt gegarandeerd door de uitneembare vetbakken.

Grillen, koken en bakken

Met deze grill kun je talloze culinaire hoogstandjes bereiden, een fijne grillsaus koken of een knapperige pizza bakken.

Stabiele, verchroomde en verwijderbare pan-roosters maken veilig koken en eenvoudig schoonmaken mogelijk.

Gegoten rooster met geïntegreerde vlambeveiliging

Een hoogwaardig, massief, geëmailleerd 2-delig gegoten rooster met geïntegreerde vlamafdekkingen biedt een overtuigend grilloppervlak van 48 cm x 32 cm. Het gegoten rooster met geïntegreerd vlamdeksel beschermt de branders niet alleen tegen vet, maar geeft je vlees ook een eersteklas branding.

Gegoten aluminium behuizing en vetbakken

Een robuuste behuizing van gegoten aluminium zorgt voor langdurig grill-, kook- en bakplezier.

De twee verwijderbare vet-opvangbakjes maken het schoonmaken eenvoudig.

Kunststof frame met verwijderbare zijplanken

Zodat alles altijd zijn plaats vindt, kunnen bestek of borden met gegrild voedsel op de uitneembare, stevige zijplanken worden geplaatst. Door de zijplanken te verwijderen, krijg je twee zijhandgrepen.

Specificaties

Artikelnummer
209533
SKU
BBQ11579
EAN
4000591001468
Afmeting
94 × 42 × 34 cm
Afmeting ingeklapt
70 × 42 × 34 cm
Grilloppervlak
48 × 32 cm
Materiaal grillrooster
Geëmailleerd gietijzer
Gewicht
ca. 14,5 kg

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Goed te combineren

Met deze accessoires

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking